Gezonde geest in een gezond lichaam

U kan bij ons ook terecht voor afslanking & een healthy lifestyle. Het is bewezen dat voeding ook een grote rol speelt voor ons huid. Skincare & Gezondheid, ze hangen aan elkaar vast. Wij begeleiden u tot uw streefgewicht en zorgen ervoor dat u uw eigen mentor wordt. Daarboven op bieden we u in Beauty Sense Dendermonde ook LPG endermologie aan. Deze technologie Made in France stimuleert zachtjes de huid om de slapende cellulaire activiteit opnieuw te activeren. Natuurlijk en pijnloos, onmiddellijk zichtbare resultaten zonder bijwerkingen. In Melle bieden we u ook de mogelijkheid om te sporten met EMS training, die zorgen dan voor een sneller metabolisme en een snellere vetverbranding.

LPG endermologie (@ Beauty Sense Dendermonde)

LPG endermologie

In tegenstelling tot de technieken die op de markt beschikbaar zijn, biedt LPG® endermologie een 100 % natuurlijk alternatief: de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeren om te strijden tegen alle onesthetische tekenen (rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid, …).

De mechanische stimulatie van cellen, endermologie® genoemd, maakt het mogelijk om hun ontwakingsproces opnieuw te starten, op een natuurlijke en pijnloze manier.

Voor het lichaam

Het nieuwe patent (gemotoriseerde rol en klep gecombineerd met een sequentiële aanzuiging) werkt gelijktijdig in op de afvoer van hardnekkige vetten en op de huidkwaliteit (stevigheid, sinaasappelhuid) en maakt het voor de lichaamstechnologie mogelijk om rechtstreeks in te werken op de adipocyten die aanwezig zijn in onze onderhuid (slankheidsscellen) en op de fibroblasten, die aanwezig zijn in onze huid (jeugdigheidscellen). Een 360°-aanpak maakt een einde aan het dilemma: slankheid of stevigheid?

Voor het gelaat

De gemotoriseerde kleppen werken als een echte fitness voor de huid en doen de natuurlijke synthese ontwaken van stoffen die essentieel zijn voor jeugdigheid. Deze cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten(jeugdigheidscellen) mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op gang te brengen.

LPG® biedt mannen en vrouwen die bekommerd zijn om hun schoonheid en veeleisend zijn voor hun gezondheid al meer dan 30 jaar lang apparatuur op het snijvlak van de technologie die hen 100 % tevredenheid bieden. De endermologiebehandelingen, die net zoals een evenwichtige voeding of regelmatig sporten worden aanbevolen, sturen stimulansen naar de cellen die werken als “duwtjes” voor een optimale werking. Endermologie® treatments be taken on for the same reasons as you would a balanced diet or regular athletic activities. The stimuli sent to the cells act as a “helping hand” to maximize their potential. Making endermologie® integreren in het dagelijkse leven is kiezen voor een slimme en verantwoorde levensstijl om het lichaam en het gezicht te beschermen tegen de tand des tijds.

“Een echte gulden middenweg”

LPG endermologie

Tussen cosmetologie die is beperkt tot een oppervlakkige werking en een agressieve, zware interventie met bijwerkingen, erg vaak ook oncomfortabel, tussen veel te “zacht” en veel te “hard”, bestaat een gulden middenweg, een echte bijstand voor een cellulaire beweging die vertraagt: endermologie®

Restart Dieet (@ Beauty Sense Dendermonde)

Restart Dieet

Restart, zoveel meer dan een dieet!

Met het Restart-programma zal je op een 100% natuurlijke manier leren omgaan met voeding en je lichaam in de juiste balans brengen. Samen met je persoonlijke mentor ga je op zoek naar wat goed en minder goed werkt voor jouw lichaam. Restart is zoveel meer dan een dieet, omdat jij je eigen coach wordt, waardoor je levenslang van een gezonder lichaam kan genieten en tegelijkertijd ook van lekker eten en een glaasje!

Hoe werkt Restart?

Het programma werkt in drie fasen. Een ontgiftingsfase, een zoekfase en een leeffase. Gedurende het hele traject krijg je tools aangereikt die je erbij helpen om Restart tot een goed einde te brengen. Tijdens het traject word je je eigen coach, je stelt onder meer zelf je voedingsschema op, maar je ziet je mentor wekelijks om je daarbij te begeleiden. Tijdens dat moment bespreken jullie je vorderingen.

Hoelang duurt Restart?

Restart is een traject dat van vier weken tot een jaar loopt, afhankelijk van je persoonlijke noden. Al voor het kwijtspelen van een paar kilo’s kan je met Restart aan de slag, maar ook voor 40 tot 50 kilo. Het einddoel is je streefgewicht, maar ook de mindshift en de kennis om je streefgewicht blijvend te behouden.

Wie kan aan Restart deelnemen?

Restart is er voor mannen en vrouwen, in alle verschillende levensfases. Ben je een jonge mama die haar zwangerschapskilo’s wil kwijtraken? Zit je in de menopauze? Ben je een man die fitter door het leven wil gaan? Afhankelijk van je lichaamsbouw, je levensfase en je streefgewicht stemmen we een persoonlijke aanpak af op je specifieke wensen, ook als je vegetarisch bent.

Wat kan u van Restart verwachten?

Een regulier dieet voor een korte periode zorgt ervoor dat je snel afslankt, maar eenmaal dat je er mee stopt, komen de kilo’s er snel weer bij. Met Restart kom je te weten hoe je lichaam reageert op specifieke voedingsstoffen, waardoor je jezelf ook na het Restart-programma kan monitoren. Van lichamelijke kwaaltjes als hoofdpijn, een opgeblazen gevoel en maagproblemen ben je met Restart snel verlost. En meer energie en tevredenheid over je lichaam zijn misschien nog wel de grootste benefits.

Verschillende Fases

Fase 1 - Ontgiften

De eerste fase is de ontgiftingsfase, waarbij je lichaam herstelt. In deze fase worden een aantal voedingsingrediënten weggelaten. Zo gun je je maag en darmen rust. Je neemt hier elke ochtend het voe...

Lees meer

Fase 2 - Stabiliseren

De tweede fase is de zoekfase. We laten het voedingssupplement nu achterwege en introduceren opnieuw bepaalde voedingsstoffen. Zo kunnen we telkens kijken hoe je lichaam daar op reageert en ontdek je ...

Lees meer

Fase 3 - Gewicht behouden

De derde fase is de leeffase. Samen met je mentor bedenk je een realistisch plan dat je ook na Restart een stabiel gewicht garandeert. Je hebt je nu ontpopt tot je eigen mentor en weet perfect wat voo...

Lees meer
EMS Training (@Beauty Sense Melle)

EMS Training

EMS (Electro Musculair Stimulation) Trainingen: De nieuwe fitnessmethode

Geen zin of tijd om urenlang te fitnessen? Wil je wel terug een strak lichaam? Wil je al jouw verstevigen in no-time? Wil je enkele kledingsmaten teruggaan in de geschiedenis? Boek dan nu jouw gratis proefsessie. 

In Melle hebben we de Full body trainer: in 20 minuten tijd krijg je een volledige EMS lichaamstraining die 18x efficiënter is dan een klassieke fitness sessie

 • Be Fit in 20 minutes
 • 18x efficiënter dan gewone fitness
 • 48000 spiercontracties in 1 sessie
 • 90% spierversteviging (bij gewone training is dit slechts 30%)
 • Activeert het volledige lichaam
 • EMS training
 • Snel resultaat
 • Snelle vetverbranding
 • Huidversteviging
 • Rugversteviging
 • Medisch goedgekeurd toestel

De proefsessie gaat vooraf met een intake gesprek. We overlopen eerst wat uw klachten & doelen zijn zodat we een perfect op maat trainingsplan kunnen opstellen.

Natuurlijk gaat sport en beweging gepaard met voeding. Een gezonde levensstijl is hierbij belangrijk. 

Proefsessie Melle

“Once you see results. It becomes an addiction”

Beauty Sense

Veelgestelde vragen

 • Hoe snel krijg je resultaat met EMS Training?

  Het hangt er beetje van af welke persoon en type je bent, we kunnen wel zeggen dat je na 5 beurten resultaat voelt en het stimuleert je enorm om verder te doen om uw uiteindelijke resultaat te behalen

 • Hoe veilig is EMS?

  EMS is 100% veilig! Daar hoeft u zich echt geen zorgen in te maken. De EMS techniek wordt al heel lang gebruikt, deze is uitgebreid getest en goedgekeurd

 • Voor wie is EMS?

  EMS is eigenlijk bijna voor iedereen. Voor jong en oud, voor mensen die graag sporten maar die weinig tijd hebben. En voor mensen die niet graag sporten maar hun wel willen inzetten om te sporten. Want geef toe, 20 minuten sporten, dat kunnen we allemaal