Over ons

Het bezoek aan Beauty Sense is een unieke ervaring.

Majella & Chayenne...moeder & dochter meer dan 25 jaar ervaring runnen samen Beauty Sense. Gespecialiseerd in huidverbetering, huidvernieuwing, anti-aging & afslanking.

Hier kan men weer diep ademhalen, loslaten, nieuwe energie opdoen en ervaren hoe rijke werkstoffen en effectieve behandelingstechnieken de huid tot leven wekken. Persoonlijke aandacht is van hoog belang. Elke behandeling wordt perfect afgestemd aan uw persoonlijke wensen. Of het nu gaat om een korte of lange behandeling, we nemen de tijd om samen met u de behandeling samen te stellen die bij u past. U wordt behandeld met het kwalitatief merk 'Babor'

Er zijn vrouwen die graag over rimpels nadenken. Over hoe ze ontstaan en hoe we ze weer wegkrijgen. Ook andere beautythema's gonzen door hun hoofd, zoals een stralende teint, pigmentvlekken of glow. Wij denken niet over onze eigen rimpeltjes en beauty issues maar wel over die van jou. In een behandeling stemmen we elk product dat speciaal voor onze experthanden werd ontwikkeld, individueel af op uw behoeften. Want de huid is zo individueel als een vingerafdruk. Daarom analyseren we eerst de huid en daarna begint het: uw huidbeleving

Persoonlijke aandacht is van hoog belang.

Tijd...we hebben het niet allemaal even veel, maar wij nemen de tijd voor jou! Voor elke behandeling gaan we vooraf eerst een analyse doen. Zowel voor uw huid als voor uw lichaam.

SINDS 1997

Reeds méér dan 25 jaar ervaring.

In 1997 studeerde ik af als schoonheidsspecialiste. Al snel leerde ik Babor kennen en daar ben ik nooit van afgeweken. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat je enkel een topresultaat kan bekomen met enkel en alleen de beste producten en dat is nu net hetgeen wat een behandeling bij Beauty Sense zo uniek maakt en dat is evenzeer zo voor een sterrenrestaurant.

Na enkele jaren in een instituut gewerkt te hebben was ik klaar voor de grote stap: Een eigen zaak uit de grond stampen!
Hard werken, nooit opgeven en op eigen benen staan was en is mijn drijfveer. Na 10 jaar Beauty Sense Melle werd het tijd voor de volgende stap en na het vinden van het ideale pand in het centrum van onze Ros Beiaardstad was het snel geklonken, Beauty Sense 2.0 moest en zou in Dendermonde komen. 

Ik heb 5 kinderen waarvan 1 dochter Chayenne die dezelfde passie deelt. Chayenne is zo goed als geboren tussen de Babor producten. Ze heeft als het ware meer crèmes van Babor op haar gezicht gesmeerd dan papjes van Danone! Op haar 16de begon haar carrière en ze is nu mijn rechterhand.

Ik ben Chayenne, de dochter van Majella en je kan me best omschrijven als een doorzetterke. En mijn gelaatsverzorgingen...die zijn volgens onze recensies en onze klanten gewoonweg fantastisch! Ik denk en werk mee aan de toekomst van Beauty Sense. Ook alle nieuwe trends volg ik op de voet en mijn laatste 'master class' maakte mij een Lashlift Experte.

Productkennis, ervaring, professionele uitvoering in een uniek kader! Voor minder willen wij bij Beauty Sense niet gaan! Wij streven er naar om elke dag onze Champions Leauge te spelen waarbij u, onze klanten, onze inzet op winst zijn.

Cadeaubon

Ben je op zoek naar hét perfecte cadeau voor iemand die je dierbaar is, of wil je jezelf eens goed verwennen?