Verzorgingen

Maak een reis door de wereld, laat u verwennen van kop tot teen met speciale lichaamspeeling, lichaamsmassage en gelaatsverzorging.

Gelaatsverzorgingen

De huidtype dat genetisch bepaald is maakt Babor het onderscheidt tussen een droge, vette of gemengde huid en de toestand van de huid,die bepaald wordt door moderne leefomstandigheden zoals weersinvloeden, stress en voeding.

Afgestemd op het individuele verzorgingsprofiel kan hoogwaardige cosmetica de huid precies geven wat ze nodig heeft. Als ze optimaal verzorgd en effectief tegen negatieve invloeden beschermd is, komt de huid zowel binnen als buiten in balans en straalt ze.

Na de verzorging zullen we u ook advies geven om uw huid te optimaliseren bij thuisgebruik. De keuze van verschillende gelaatsverzorgingen wordt in de cabine gemaakt. Elke gelaatsverzorging wordt afgewerkt met de – na een huidanalyse- make-up van de Babor face designcollection!

Lichaamsverzorgingen

Met dit uitgebreide behandelingssysteem voor het lichaam kunnen we elke verzorgingsbehoefte en elke wens van onze klant professioneel behandelen en wellness laten ervaren. Het systeem biedt onvergetelijke combinatiemogelijkheden uit wellness-feelings en huid- en figuurverbeterende behandelingen, die onovertroffen zijn in hun werkzaamheid.

U heeft de keuze tussen verschillende peelings & pakkingen. Bij een combinatie van de 2 wordt de huid extra gevoed en verkrijgt u een aangenaam gevoel.

Lichaamsmassage’s

Van rug- & nekmassage tot ontspanningsmassage van het volledige lichaam. Het kan bij Beauty Sense!

Spa around the world

Beleza do Brasil is de nieuwste verzorging van Spa around the world. Vitaliserende rituelen wekken de levensvreugde en maken het mogelijk om het waterrijkdom, de kracht en de warmte van het regenwoud te ervaren. De weergaloze afwisseling tussen verkwikkende tropische stortbuien, activerende schuimmassages en krachtig verwarmende massages met zacht smeltende verzorgingsboter maakt de gast sterker en vult zijn energiereserves aan.

De Babor Shitao behandeling is een bijzondere ervaring van het welbehagen. De totale ontspanning voor de huid en geest staat hier in het middelpunt. Deze behandeling betrekt het hele lichaam bij. De lichaamsmassage begint langs de energiebanen met warme stenen en met de aromatische geurende Shitao relaxing massage oil. Deze wellness behandeling ontspant en brengt tegelijk de levensenergie.

Ook de Khanya massage is een belevenis. Babor Khanya energy balance is een totale behandelingsconcept van kop tot teen en gebaseerd op traditionele Afrikaanse kennis. De combinatie van speciale massagevormen, rituele aanbrengtechnieken, energieën, houten rammelaars en de kracht van aardstenen en kristallen heeft als doel de levensenergie weer te bevorderen en in evenwicht te brengen.

Ayurvedische massage of het Babor Shadiva behandelingsconcept is gebaseerd op traditionele, Ayurvedische kennis. De exclusieve oriëntaalse geurnoot van de producten vervoert de zintuigen en laat u onderdompelen in het betoverende levensgevoel van India.

Epilatie’s

U kan ook bij Beauty Sense terecht voor verschillende epilatie’s, al dan niet gecombineerd met een andere verzorging. Wij werken met de “was” van Med Epil, u verkrijgt geen irritaties achteraf. Na elke epilatie wordt een verzachtende lotion aangebracht.